Despre Noi

Succesul unei întreprinderi depinde în mare măsură de capacitatea de a satisface nevoile consumatorilor și de a le oferi anume ceea de ce au nevoie. La baza succesului ETOP a stat întotdeauna disponibilitatea de a răspunde cerințelor pieței și de a oferi consumatorilor soluții complexe în lucrările de construcție și reparație.

Ceea ce a început acum 14 ani, ca o afacere mică, cu un singur angajat, astăzi s-a transformat într-o companie complexă, axată pe dezvoltare continuă, care oferă o gamă largă de tehnică și utilaje pentru costrucții, pentru toate scopurile și necesitățile. Mereu avem ceva de oferit, iar cel mai important toată gama de utilaje din magazinul nostru a fost creată ca să reziste.

Fondat în 2007, ETOP este în prezent unul dintre cei mai mari distribuitori de generatoare din Moldova. Pe lângă surse de energie și protecție, în catalogul companiei se regăsesc diverse produse, tehnică și utilaje din domeniul construcțiilor, cum ar fi: utilaje de prelucrare a betonului, tăiere și perforare, ridicare și susținere, pregătire și finisare, pompare, vopsire, sisteme cu aer etc.

Viziunea companiei

ETOP oferă produse performante și de încredere, care îndeplinesc cele mai moderne standarde de calitate și siguranță. Toate echipamentele prezentate în magazinul nostru sunt verificate de către inginerii noștri și corespund tuturor normelor de siguranță și eficiență în exploatare.
Viziunea companiei este ca fiecare consumator să utilizeze utilaje profesional ETOP pentru a-şi spori productivitatea şi performanța în lucrărie de reparație și construcție.

logo ETOP

Valorile

Compania ETOP își desfășoară activitatea, având la bază o echipă de ingineri profesioniști în domeniu, dar și cel mai bogat sortiment de utilaje și echipamente de înaltă calitate. Am reușit să creștem și să ne menținem pe piață, datorită respectării unui șir de valori care ne fac deosebiți și ne-au ajutat să dobândim încrederea și fidelitatea clienților noștri:

INTEGRITATE

Suntem deschiși cu clienții noștri și respectăm cu strictețe toate promisiunile.

RESPONSABILITATE

Protejăm interesele clienților și suntem responsabili să le oferim cel mai bun raport preț-calitate la toate produsele pe care le livrăm.

RESPECT

Clientul este o prioritate pe care o prețuim. Suntem discreți, onești și serviabili.

EMPATIE

Încercăm să înțelegem pe deplin necesitățile clienților și să privim din punctul lor de vedere, ca să le oferim tot ce e mai bun.

EXCELENȚĂ

Suntem perfectioniști. Oferim produse și servicii de cea mai înaltă calitate.

DEDICARE

Iubim ceea ce facem și oferim 100% din potenţialul nostru.

LUCRU ÎN ECHIPĂ

O echipă își atinge mult mai ușor scopurile propuse, decât o singură persoană. De aceea, noi lucrăm întotdeauna în echipa cu colegii și partenerii noștri.

CORECTITUDINE

Produsul sau serviciul oferit de către noi reflectă munca și efortul depus pentru realizarea lui. Optăm pentru corectitudine și relații de colaborare cu clienții și partenerii.

ENERGIE

Știm că ne putem atinge mai ușor scopurile când suntem energici și plini de puteri.

GÂNDURI POZITIVE

Suntem prietenoși și respectuoși în contactul cu clienții.

Principiul nostru de bază constă în stabilirea unor relaţii echitabile între partenerii și clieții noștri și condiţii avantajoase pentru ambele părți. De aceea, ne străduim mereu să oferim clienților noștri un produs sau o oportunitate de business ce le-ar asigura satisfacție în colaborare cu noi.

MISIUNEA

banner-pages

Misiunea companiei ETOP este de a le oferi clienţilor utilaje care le satisfac în totalitate cerinţele și necesitățil individuale. Vrem ca fiecare persoană fizică sau juridică care apelează la serviciile noastre să fie mulțumită pe deplin de achizițiile făcute. De aceea, oferim fiecărui client în parte consultație gratuită și suport permanent. Anume această abordare face ca clienții noștri să devină fideli și să ne recomande cu încredere.

Clienti fericiti

1450

Clienti fericiti

Utilaje închiriate

1450

Utilaje închiriate

Ani de experiență

10

Ani de experiență

Angajați

30

Angajați

Procurare

item1

Alege utilajul dorit

1
item2

Completează formularul

2
item3

Alege modul de achitare

3
item4

Prezintă setul de acte

4