Despre Noi

Despre noi

Astăzi, succesul unei întreprinderi depinde în mare măsură de capacitatea de a satisface nevoile consumatorilor de produse. Baza succesului ETOP a fost întotdeauna disponibilitatea de a răspunde cerințelor pieței, pentru a oferi consumatorilor soluții complexe.

Ceea ce a început acum 11 ani ca o afacere mică, cu un singur angajat, s-a transformat acum într-o companie complexă, axată pe dezvoltare continuă, care oferă o gamă largă de generatoare și utilaje pentru costrucții, ceea ce înseamnă că - mereu avem ceva de oferit!

Fondată în 2007, ETOP, este în prezent unul dintre cei mai mari distribuitori de generatoare din țară. În afară de aceasta, în catalogul companiei, se regăsesc diverse produse și utilaje din domeniul construcțiilor, cum ar fi: platforme, excavatoare, lifturi/ascensoare, macarale, betoniere, malaxoare, mașini de tăiat, motocompresoare, etc.

ETOP oferă produse de încredere și eficiente, care îndeplinesc cele mai moderne standarde de calitate și siguranță. Toate echipamentele prezentate sunt verificate de către inginerii noștri și corespund tuturor normelor de siguranță.

VIZIUNEA COMPANIEI

Orice companie va utiliza un utilaj profesional ETOP pentru aşi spori productivitatea şi eventual profitul.

VALORILE

ETOP își desfășoară activitatea, având la bază conceptul și studiul realizat de o echipă de ingineri profesioniști în domeniu, cu utilaj și echipamente de înaltă calitate. Am reușit, astfel, să ajungem la vârsta de 11 ani pe piața Republicii Moldova, companie care ține mult la valorile sale și raspunde pozitiv următoarelor cerințe: 

1. INTEGRITATE

  • Spunem mereu adevărul și livrăm ceea ce promitem.

2. RESPONSABILITATE

  • Fiecare membru al echipei este responsabil să protejeze interesele clienților și ale companiei.

3. RESPECT

  • Clientul este o prioritate pe care o prețuim. Suntem discreți, onești și serviabili.

4. EMPATIE

  • Nouă ne pasă! Ne înțelegem clienții și privim din punctul lor de vedere.

5. EXCELENȚĂ

  • Suntem perfectioniști. Oferim produse și servicii de cea mai înaltă calitate.

6. DEDICARE

  • Iubim ceea ce facem, oferim 100% din potenţialul nostru.

7. LUCRU ÎN ECHIPĂ

  • O echipă își atinge mult mai ușor scopurile propuse decât o singură persoană, de aceea, noi lucrăm întotdeauna în echipa cu colegii noștri și cu partenerii.

8. CORECTITUDINE

  • Produsul sau serviciul oferit de către noi reflectă resursele consumate și efortul depus pentru realizarea lui. Nu speculăm nevoia.

9. ENERGIE

  • Știm că ne putem atinge mai ușor scopurile când nivelul nostru de energie este ridicat.

10. GÂNDURI POZITIVE

  • Aducem în contactul nostru cu clienții aer de prietenie și gânduri pozitive.

Principiul nostru de bază constă în stabilirea unor relaţii echitabile între partenerii și clieții noștri, în condiţiile când câştigă ambele părţi. De aceea, ne străduim mereu să oferim clienților noștri un produs sau o oportunitate de business ce le-ar asigura satisfacție în colaborare cu compania noastră.

MISIUNEA
Misiunea companiei noastre este aceea de a le oferi clienţilor noştri utilaje care satisfac cerinţele lor, aşa încăt să le facă viaţa mai uşoară. Facem asta prin suportul permanent oferit clienţilor de către specialiştii noştri şi totodată introducerea în gama noastră  a utilajelor profesionale care au o productivitate înaltă cu costuri minime. Clienții noștri ne recomandă cu încredere!

1450

Clienti fericiti

1450

Utilaje închiriate

10

Ani de experiență

30

Angajați

ALEGE UTILAJUL DORIT

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

ALEGE MODUL DE ACHITARE

PREZINTĂ SETUL DE ACTE