Cum să-ți asiguri afacerea în cazul penelor de curent?

Curentul electric a devenit o necesitate vitală în viața noastră, mai ales când ai o afacere. Imaginează-ți că ai un depozit frigorific sau o uzină ce activează în regim full și se întâmplă o deconectare bruscă de curent electric, pe o perioadă nedeterminată. Consecințele pot fi grave, de la câteva ore de stres, până la pierderea roadei sau stoparea totală a activității uzinei și lucrătorilor. Soluția care îți poate asigura continuarea funcționării afacerii tale, chiar și când electricitatea îți face festa, sunt generatoarele industriale de curent.

Fiecare antreprenor se gândește la un moment dat să-și instaleze un generator eficient și de calitate ca să-și protejeze și eficientizeze afacerea, mai ales din domeniul agricol. Totuși, complexitatea și costurile mari ale acestor echipamente de multe ori te fac să amâni această investiție. Nu și dacă alegi să colaborezi cu un distribuitor de încredere, cu ani buni de experiență în acest domeniu și zeci de clienți mulțumiți. Cu Etop, afacerea ta poate fi în siguranță la toate capitolele.

Generatoare industriale Etop – cea mai bună soluție pentru orice afacere

De 15 ani brandul Etop asigură cu energie electrică și încredere în ziua de mâine afacerile și gospodăriile din toată țara. Compania este distribuitor autorizat al celor mai cunoscute branduri de surse de energie și protecție, cu garanția calității, servicii specializate de instalare și service tehnic. Astfel, doar la Etop găsești generatoare industriale SENCI, SDMO, FOGO cu motoare Doosan, Scania, Iveco, Kohler sau chiar Mitsubishi.

Instalarea unui generator electric pentru un frigider industrial, stație de epurare, uzină sau instituție îți va aduce numeroase avantaje, mai ales în cazul deconectărilor frecvente de curent:

  • Independență energetică, indiferent de zonă sau sezon
  • Siguranța funcționării echipamentelor, chiar și în cazul deconectărilor
  • Evitarea defectării utilajelor, din cauza accidentelor electrice
  • Consum eficient de energie electrică, datorită modelelor de ultimă generație
  • Performanță, putere și productivitate, în funcție de necesități.

Pentru a beneficia de o CONSULTAȚIE gratuită despre generatoare sau oricare alt utilaj și echipament disponibil la Etop, nu ezita să ne contactezi la numărul 067 707 707 sau te așteptăm direct în magazinul nostru de pe strada Uzinelor 90.
Etop – creat să reziste!