Cumpăra utilaje și tehnică Etop ACUM și în credit 0% cu Star Card

Cu fiecare an, vrem ca cumpărăturile la Etop să fie cât mai comode, cu experiențe pozitive și frumoase. În acest sens, tindem să ne dezvoltăm compania multilateral, oferind clienților noștri cel mai bogat sortiment de tehnică și utilaje pentru construcție, deservire la nivel, dar și posibilități moderne de achitare. Cum este Star Card de la Victoriabank, cardul care îți permite să faci cumpărături în rate de la o rețea vastă de parteneri, în cele mai avantajoase condiții.

Începând cu luna Noiembrie  poţi achita în 3 rate cumpărăturile în magazinul Etop. Iar la plata integrală vei primi 3% puncte STAR. 

Procedura de achiziție e aceeași, îți alegi produsul dorit și îl achiți la fel ca un card simplu, beneficiind de o serie de beneficii oferite de cei de la VictoriaBank. Iar pe lângă toate și primești bonusuri plăcute la fiecare achiziție.

Star Card de la Victoriabank disponibil acum și în magazinele Etop

Despre punctele forte ale cardului Star Card cu siguranță ai auzit de nenumărate ori. Acesta întrunește serviciile a trei carduri diferite: card de credit, pentru achitarea în rate și acumularea punctelor Star. Și încă ceva, nu trebuie să mai porți mereu portofelul plin cu bani cash cu tine, mai ales în cazul cumpărăturilor mari. Hai să-ți enumerăm toate plusurile de ce să folosești acest card.

Avantajele cumpărăturilor cu Star Card de la Victoriabank:

  • Este un card cu o linie creditară de până la 150 000 lei;
  • Poți achita cumpărăturile în rate, cu dobânda 0%;
  • La fiecare cumpărătură, acumulezi puncta de loialitate, care ulterior pot fi utilziate pentru achiziționarea altor bunuri în rețeaua de parteneri, inclusiv Etop;
  • Poți achita cumpărăturile online sau în magazinele fizice, inclusiv prin funcția contactless;
  • Poți alimenta cardul la orice bancomat CASH-IN și monitoriza prin aplicația VB24;
  • Pe lângă Etop, cu Star Card poți achita cumpărăturile la alți peste 100 de parteneri.

Îți reamintim că la Etop te așteaptă cel mai bogat sortiment de tehnică pentru reparație și construcție de la cei mai buni producători. La noi poți cumpăra sau lua în arendă surse de energie și protecție, utilaje de prelucrare a betonului, de sudură, tăiere și perforare, de ridicare și susținere, de pregătire și finisare, de pompare, de vopsire, dar și sisteme cu aer. Deci, dacă ești posesorul Star Card și ești în căutarea unui utilaj performant și de calitate, nu ezita să treci pe la noi.