Etop a devenit distribuitor oficial de utilaje Toyota în Moldova

Utilaje Toyota la Etop

Știm din propria experiență că cheia succesului într-o afacere sunt utilajele performante și de calitate. Anume din acest motiv, cu fiecare an tindem să aducem la Etop echipamente de la cei mai buni producători, care își merită pe deplin investiția. Primăvara aceasta venim cu o veste mult așteptată atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri fideli. Compania Etop a devenit dealer oficial în Republica Moldova al brandului internațional de tehnică Toyota.

Începând cu primăvara aceasta, în magazinul Etop găsești echipamente din subdiviziunea Stivuitoare și Utilaje de ridicat originale, brandul Toyota, la cele mai bune oferte din țară, cu garanția calității direct de la producător. În calitate de dealer oficial Toyota, îți garantăm cele mai noi modele și funcționalități de ultimă generații, dar și cel mai bun raport preț-calitate.

Ce echipamente Toyota poți cumpăra în magazinul Etop?

Compania Toyota Material Handling, specializată în producerea echipamentelor inovatoare face parte din corporația internațională Toyota Industries. Aceasta are peste 100 de ani experiență în spate și mii de clienți mulțumiți în toată Europa, fiind apreciată și distribuită în peste 30 de țări europene. Toată gama de echipamente Toyota este produsă după ultimele standarde de performanță, în propriile fabrici din Europa, fapt ce demonstrează calitatea fără compromis, pe care acum o găsești și în magazinul Etop, dealer oficial oficial Toyota în Moldova.

Cu fiecare an, sortimentul de echipamente Toyota Material Handling devin tot mai variat și productiv la toate capitolele. În magazinul Etop, clienții vor avea posibilitatea să achiziționeze sau să ia în arendă la cele mai bune prețuri, inclusive în rate, următoarele tipuri de utilaje:

Colaborarea oficială cu brandul Toyota ne permite să oferim clienților noștri cele mai avantajoase oferte, servicii specializate de deservire tehnică în caz de defecțiuni, garanție la toată gama de echipamente, consultații specializate în alegerea utilajelor potrivite, dar și cea mai bogată gamă de modele, tipuri și funcționalități. Etop – utilaje create să reziste.