Etop alături de antreprenorii din Moldova, în cadrul expoziției MoldAgrotech

O afacere de succes începe cu investiții în utilaje performante și de calitate. Compania Etop, distribuitor autohton de echipamente profesionale este mereu alături de proprietarii de afaceri care vor să-și modernizeze punctele de producere, cu utilaje și tehnică de la cei mai buni producători. Participarea la expoziția de toamnă Moldagrotech, care adună antreprenorii și agricultorii din toată țara, deja a devenit o tradiție, pe care o respectăm cu strictețe, mai ales în acest an.

Timp de 4 zile, în perioada 13 – 16 octombrie 2022, la standul Etop, antreprenorii din cele mai vaste domenii au avut posibilitatea să facă cunoștință cu ofertele avantajoase și utilajele de ultimă generație disponibile în magazinul nostru. Generatoare industriale și rezidențiale, transpaleți și stivuitoare de la branduri exclusive în Moldova – sunt doar câteva din echipamentele pe care participanții MoldAgrotech au putut să le descopere la standul Etop împreună cu colegii noștri.

Ce alte oferte și echipamente Etop au fost prezentate la MoldAgrotech?

Expoziția MoldAgrotech ne-a permis să discutăm față în față cu antreprenori și agricultori din țară, să le înțelegem nevoile fiecăruia, pentru a le oferi utilajele necesare. De asemenea, a fost o ocazie specială de a cunoaște piața și concurenții din Moldova specializați în distribuirea echipamentelor.

La Etop, ținem mereu pasul inovațiilor și în fiecare an prezentăm echipamente moderne și calitative, dar și oferte personalizate pentru antreprenori. Iată doar câteva din ele:

  1. 1. Stivuitoare, electrostivuitoare și transpaleți de la brandul Toyota Material Handling, pe care îl distribuim în exclusivitate în țara noastră.
  2. 2. Maiuri și plăci compactoare de la brandul Amman și alte utilaje de compactare de la acest producător popular în nișa utilajelor de pregătire și finisare.
  3. 3. Cele mai bune oferte de generatoare electrice rezidențiale, industriale și de sudură, de la o gamă bogată de producători și modele, pentru toate necesitățile.
  4. 4. Și alte utilaje și echipamente pentru construcție, reparație, tăiere, pompare, lucrări agricole.

Dacă nu ai reușit să treci și tu anul acesta pe la expoziția MoldAgrotech nu ezita să ne vizitezi de Luni până Vineri în magazinul nostru de pe strada Uzinelor 90. Îți reamintim că la Etop ai cel mai bogat sortiment de utilaje și tehnică pentru lucrări de construcție și industriale, la prețuri avantajoase, cu garanția calității direct la producător. În plus, oferim servicii de arendă, livrare și asamblare în toată țara, dar și posibilitatea achiziționării echipamentelor în rate sau în credit.