Etop deținător al trofeului Notorium 2021: „Tindem să devenim mai buni cu fiecare an”

Știi deja cât de important este pentru noi, echipa Etop să oferim ce e mai bun, începând cu utilajele de la cei mai apreciați producători cu garanția calității și inovației, și până la consultanța specializată, servicii de mentenanță și oferte avantajoase. Sloganul nostru „creat să reziste” redă perfect misiunea după care ne conducem deja de peste14 ani, aducând clienților noștri tehnică și utilaje performante, care îi ajuta să-și realizeze lucrările de reparație și construcție cât mai productiv și eficient. Și iată că eforturile noastre anul acesta au fost apreciate într-un mod special.

Compania ETOP a fost decernată cu trofeul Notorium Trademark Awards 2021 la Categoria comerț instrumente, utilaje și echipamente. Ne-a reușit acest lucru datorită încrederii fiecăruia din voi și faptului că ne susțineți ca să devenim mai buni cu fiecare an. Iar asta ne motivează să rămânem în continuare unul din cei mai mari distribuitor de utilaje pentru construcții din țară.

„Misiunea noastră este să le venim în ajutor companiilor care au nevoie de utilaje profesionale” – Alexandru Mihalachi, director Etop

Fondată în anul 2007, compania Etop a reușit să devină în timp unul din magazinele de bază pentru echipele de constructori profesioniști, care pun accentul pe calitate și utilaje cu randament înalt, vitale în toate etapele de construcție. În catalogul magazinului Etop pot fi găsite mașini și aparate pentru diverse tipuri de lucrări, de la clasa profesională și semi-profesională și până la cea de uz casnic. Categoria de produse cu care am reușit să ne remarcăm pe piață sunt anume generatoarele de curent, livrate și instalate în toată țara de către echipa noastră.

Oferim un spectru larg de soluții inovative, suport și mentenanță tehnică permanentă tuturor clienților care au ales să-și achiziționeze utilajele de la noi. Punem accentul pe calitate și durabilitate în exploatare, pentru că știm cât de important este ca investițiile în utilaje de top să se răscumpere în timp și să ofere eficiență și productivitate maximă. Ba mai mult, la Etop ai cel mai bogat sortiment de tehnică și utilaje din toate categoriile:

  • Surse de energie și protecție;
  • Utilaje de prelucrare a betonului;
  • Utilaje de sudură, tăiere și perforare;
  • Sisteme cu aer;
  • Utilaje de ridicare și susținere;
  • Utilaje de pregătire și finisare;
  • Utilaje de pompare;
  • Utilaje de vopsire;
  • Și alte instrumente și accesorii pentru reparație și construcție.

„Succesul Etop se datorează în primul rând oamenilor care fac parte din echipa noastră puternică și mereu gata să vină în ajutor, dar și clienților care ne aleg cu încredere. Anume datorită lor am reușit să obținem trofeul Notorium 2021. Pe această cale, vreau să aduc mulțumiri întregii echipe, care depune efort pentru ca clienții noștri să-și dorească să revină de fiecare dată la noi în magazin și să se bucure de performanța utilajelor achiziționate mulți ani la rând.” – Alexandru Mihalachi, directorul și fondatorul Etop.