Reparația poate fi mai ușoară când ești echipat cu utilaje de vopsire de la Etop

utilaje de vopsire

Fiecare gospodar vara se apucă de reparație. Trebuie să-ți renovezi gardul, poarta, foișorul sau să-ți împrospătezi pereții din casă. Ba mai mult, dacă vrei o schimbare majoră, poți să te apuci și de reparație capitală. Mai ales că ai încă 2 luni de vacanță și sezon estival. Pentru toate aceste lucrări ai nevoie de echipamente de vopsit performante și productive – cea mai bună soluție pentru ca vopsitul să nu mai fie o provocare, cu mult chin, timp pierdut și picături de vopsea peste tot.

Ba mai mult, pe șantierele mari de construcție și în lucrările industriale utilajele profesionale de vopsit sunt și mai necesare. Cu ajutorul lor pot fi vopsite suprafețe mari, economisind timp, forță de muncă și chiar vopsea. La Etop, pe lângă gama bogată de utilaje mari, avem disponibile și echipamente pentru vopsit profesionale și semi-profesionale, de la pompe airless și până la mașini de trasat marcaje, pompe pentru spumă poliuretanică, accesorii și consumabile.

Ce utilaje de vopsit poți achiziționa la Etop, inclusiv în rate?

Pompele airless sunt cea mai inovatoare și productivă metodă de vopsit pentru diverse tipuri de suprafețe. Marele avantaj al acestora este că pot fi folosit nu doar pentru vopsea, ci și pentru alte materiale lichide, care necesită o aplicare specială. La Etop, am avut grijă să ne completăm catalogul cu modele din toate categoriile de preț, atât pentru lucrări profesionale, cât și rezidențiale.

Suntem distribuitori oficiale a mai mulți producători de încredere din această nișă, precum: Bisonte, Titan, Wagner. Astfel, dacă demult ești în căutarea unui echipament bun pentru vopsit și lucrări de finisaj, noi te putem ajuta să alegi tipul și modelul care ți se potrivește cel mai bine. Iată care sunt principalele tipuri de pompe airless, pe care le găsești la noi:

  • Pompe pneumatice.
  • Pompe cu piston.
  • Pompe hidraulice.
  • Pompe cu membrane.

Te așteptăm în magazinul nostru amplasat pe strada Uzinelor 90 ca să-ți prezentăm cele mai noi utilaje de vopsit, pregătire și finisare, care la sigur îți vor utile în lucrările de amenajare și reparație. Îți reamintim, că la Etop pe lângă gama bogată de tehnică, ai parte de servicii de arendă, deservire tehnică specializată și laborator electric. Dar asta nu e tot, venim cu o ofertă specială pentru toți clienții noștri, și anume: posibilitatea achitării tehnicii în rate, cu 0% dobândă, sau în credit. Ca să nu mai amâni lucrările de reparație și să te bucuri de confort cât mai curând.

Etop – creat să reziste!