Utilaj agricol performant acum și la Etop

Utilaj agricol performant

Începe anul agricol cu Etop. Categorie nouă de produse – Utilaj agricol

Agricultorii știu că pentru a avea un sezon agricol bun, trebuie să începi lucrările încă din iarnă.
Și cel mai important, să te echipezi cu toate utilajele agricole necesare pentru prelucrarea solului și recoltare.

Suntem bucuroși să anunță clienții noștri că la Etop avem o categorie nouă de echipamente disponibile pentru lucrări agricole și grădinărit modern – UTILAJ AGRICOL. Colaborăm cu cei mai buni producători, fapt ce ne permite să oferim o gamă bogată de modele și tipuri de utilaje, dar și oferte avantajoase pentru fiecare.

În categoria de utilaje Agricole se includ echipamente pentru diverse tipuri de lucrări de la recoltare și îngrijirea plantelor și până la prelucrarea profesională a solului. Am analizat detaliat necesitățile clienților noștri și am selectat utilajele de care cu siguranță va avea nevoie orice gospodar. Dacă și tu planifici să achiziționezi utilaje Agricole, hai să-ți povestim mai detaliat despre gama noastră.

Utilaj pentru grădinărit și lucrări agricole acum și la Etop

Știi cât de mult ținem la calitatea și perfomanța utilajelor pe care le distribuim. Pentru că ne dorim ca toate echipamentele cumpărate de la Etop să reziste în timp și să le ofere clienților noștri doar experiențe positive de utilizare, performanță și eficiență maximă. Un utilaj de calitate, ales în funcție de necesități te va ajuta să realizezi orice tip de lucrări mult mai ușor și rapid.

Iată ce utilaje și tehnică pentru grădinărit și lucrări Agricole poți achiziționa sau lua în arendă la moment în magazinul Etop:

  1. 1. Motocultoare;
  2. 2. Motoburghie;
  3. 3. Trenchere;
  4. 4. Tocătoare de crengi;
  5. 5. Mașini de tuns iarbă;
  6. 6. Accesorii pentru grădinărit.

Suntem importatori oficiali a celor mai apreciate branduri din această nișă, precum: Bisonte. Iar asta înseamnă că oferim garanția calității direct de la producător, servicii de mentenanță și inclusiv servicii de arendă, în cele mai favorabile condiții. În plus, cu ocazia inagurării unei noi categorii de produse, avem și oferte promoționale la unele echipamente.

Grăbește-te să te echipezi cu cele mai performante utilaje Agricole, doar la Etop